miercuri, 10 august 2011

tot ce'i romunesc nu piere:
Romanian Army Entering Budapest

cum era de asteptat, starea de nervozitate de pe plan internatzional degenereaza in conflicte, deocamdata doar pe utub, in care armia romua ocupa linia tramwayului 41 din, zii sa'i zic, aaaa... budapest?



pentru a va tzine la curent cu desfasurarea dramatica a evenimentelor accesatzi aici.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Patru cetateni din Ungaria au fost prinsi de politisti, in noaptea de duminica spre luni, in timp ce montau o placa pe care scria "Kolozsvar", denumirea in maghiara a municipiului Cluj-Napoca, sub placuta indicatoare cu numele Cluj-Napoca de la intrarea in oras, acestia fiind dusi la sediul Politiei.
Deputatul formatiunii ungare Jobbik Szavay Istvan apreciaza drept "trist si consternant" faptul ca mai multi cetateni ungari au fost audiati de autoritati dupa ce au vrut sa monteze o placuta cu inscriptia "Kolozsvar" la intrarea in Cluj-Napoca pentru a face poze, transmite Mediafax.
Chiar asa - ce mare scofala? Si m-as putea duce sa montez o placa pe care sa scrie Buda lu' Peste si banuiesc ca toti maghiarii din zona mi-ar zambi prietenos si si-ar face poze cu mine, reconstituind spanzurarea lui Mussolini si a Petacei. Nu stiu cum as putea sa fiu si Petaci, dar cred ca s-or stradui maghiarii, ca de aceea sunt ei prietenosi si saritori.

niku_elektriku spunea...

@sareinochi

kakaia provokatzia!

Trimiteți un comentariu