miercuri, 3 august 2011

nu mai intzeleg nimic!

de parca pin' acu'ntzelegeam ceva...

da', totusi:
  • nu vrem privatizari la coloana vertebrala a ioconomiei natzinale, reprezentata cu glorie de compagniile si regiile de stat, insa, prin managementu' "privat", cu carnetzel/condicutza, de pin' acu', le aduseram in stadiu' de "numai bun de falimentat", cu declaratzie expressa in directzia asta din partea celui mai putzin indreptatzit de pe ramura executivului romunesc, cel care decretase ca tzinta programatica, la inceputu' mandatului/elor, refuzu' obstinat al privatizarilor. 
probabel, in vizionarismu' domniei sale, dom' personagiu respectiv s'a gindit ca, pa linga dira obligatorie din manualu' de historie, sa lese viitorimii si respectivele "active", imobile in imobilismu' lor, neatinse, precum i'a lasat personaju' popular (pacala?) boerului roata de brinza si piinea, da' goale pe dinauntru. 
ma rog!  
  • boagioaica vrea sa'i ee lu' felceru' jucaria numita reatebe, ca sa faca un conglomerat 'mpreuna cu metrou', sub aripa ministerului transporturilor, desi, pe vremea cind primaria era pedeliota, se plingea cu lacrami de sinje ca ministreu' nu vrea sa dea drumu' metroului ca sa vie la primarie.
  • base se gindi mai bine si hotari ca tot n'o sa le dee gubernarea uslashilor, chiar d'ar avea si noj'noo virgula noo la suta pin' alegeri, facind, astfel, cum a facut marian munteanu, cel care a devenit " legionar" mult dupa ce l'a acuzat ilieskowitch c'ar fi asa ceva.
si base vrea sa le confirme pesedisto-penelistilor-canalisti doinele de jele trase vreme de mai bine de sase ani si sa devie un autentic diktator de sorginte fascist-habarnista, cerindu'se, obligatoriu, afara, cu shut spate gios.
avetzi mare grija ce va mai doritzi pin' atunci! 
  • mai am, da' le'am uitat, ca's prea multe! 

16 comentarii:

Catz Kitty spunea...

Te lămureşte Elene Vijulie în 10000 de semne tipografice :)

niku_elektriku spunea...

@catz kitty

imi e vag cunoscut numele, da' n'am avut placerea.

parca i'am vazut moaca fo(c)s pu(b)lika, nu?

niku_elektriku spunea...

@ tot matale

n'am nici o vina daca "ma fute" grijile si proglemele pe care le'au ridicat 'naintea mea altzi vintosi,viforosi&vijuliosi, eventual supt acelasi unghi de abordare.

nu ma uit la aia si d'aia s'ar prea putea sa par un papagal, pentru ca, p'undeva, marile spirite se'ntilnesc, orshicum.

Lilick Auftakt spunea...

Culmea e ca e posibil, desi se strofoaca, sa nu-i reuseasca nici macar asta. Cum imi spunea mie copilul unui prieten odata: "Hitler era dictator serios, nu ca Basescu"

Anonim spunea...

@niku_elektriku

bag sama ca nu esti singurul, domn' nikule: nici eu nu mai intzeleg nimic. da', cum eu nu mai intzeleg nimic mai de mult decat 'mneatale, venii sa-tzi spun ca intru intr-o vacantza mai lunga.

dt

Tiq spunea...

Apropos, ce-s cu ieşirile lu Băsescu din ultima vreme? Să fie din cauză că nu mai candidează la preşedinţie...? Sau...?

Anonim spunea...

"nu mai intzeleg nimic!"
Asta dovedeste confuzia pe care o faceai cand credeai ca intelegi ceva!

niku_elektriku spunea...

@lilick

lasatzi, ca la noi, a spus'o altu' ceva mai 'nvatzat decit mine, diktatorii nu poa' sa fie decit o combinatzie sinistrutza intre stalin si caragiale!

niku_elektriku spunea...

@ dom' tudorane

sa va fie (numai) de bine!

iar in privintza faptului ca amindoi nu mai intzelegem nimica, io n'am nici o scuza, cel putzin dupa cele afirmate de dom' iaru, in calitate de "portocaliu" ce n'ar trebui sa aiva dileme!

niku_elektriku spunea...

@tiq

cre' ca a mincat "gras" si se "cere afara"!

niku_elektriku spunea...

@ anonime

mata la ce film te uitzi?

Anonim spunea...

da vad ca tot trendul de privatizare bombonel-tradatoriceanu se practica si-acum. pe-un leu cu comision de-un milion de euro!
spre bucuria perjata a unora.
cand vorbesc copchii despre dictatori inseamna c-au fost lasati la fel de nesupravegheati ca si parintii lor in fata Antenelor si iRealitatii sa se uite la cuplul comic Chiulangiolek si Boulek

Anonim spunea...

sa citez din iMONDO: "Fiind un intelectual "jucator", domnul Andrei Plesu nu a ezitat sa-si dea cu parerea despre unii reprezentanti ai clasei politice: "Crin Antonescu s-a cam smintit. Vorbeşte ca un randas" spunea domnul Plesu despre acesta. Sau ca "s-a trezit sufocat de hormoni". Exista etichete si la adresa lui Victor Ponta ("tanar cu mentalitate senila"), precum si a altor politicieni. Cu unii mai dur, cu altii mai putin (am observat ca este mai maleabil fata de cei de o anumita varsta si alaturi de care a dus un fel de dizidenta)."

Lilick Auftakt spunea...

@sareinochi, copilul respectiv nu traieste in Romania. Tragi concluzii pripite ca de obicei.

Anonim spunea...

@niku_elektriku

domn' nikule, (si)lui florin ii place sa glumeasca, asa ca nu pune la inima culoarea aia de te-acuza cu ea!
dt

Anonim spunea...

adica i-au pus poze cu Diktatoru sau il obliga sa se uite in strainataturi la Antenele turnatorului Voiculescu si la iRealitatea devalizatorului NUS? sau il pun sa silabiseasca editoriale scrise de incruntatul mintal al neamului CTP? de rahat limba romana (dara-mi-te intelegere a realitatii) a invatat bietul copchilas!

Trimiteți un comentariu