marți, 30 august 2011

crucisatoru' tabloid:
pedeapsa pe care o prea merita ctp-ila?

p.s.: nici bliiin nu'i mai breaz! 

de cind a iesit completamente din print, pashind demn pe teritoriu' essclusiff onlain, crucisatoru' crucish al presii autohtone, in frunte cu (gica)contra-amiralu' cetepica, de gazeta g(l)andu' vorbesc aicea, s'a tabloitizat mai al dracu' ca una condusa de ultima jartelica ieshita proaspat de la universitatea universalista spiru ha-haret, sectzia jurnalism da shatra-cu-capu'-da-chiatra.


plingind in pumnuri cetepica philosopheaza eftin, dindu'se si putzin mai mult anticeaushizd decit kaghebizd, intre doo aparitzii 'ncruntate la canale, pe care le si 'njura, da' numa' foarte putzin, de ceara si cristoshi, pe motiv mural sau moral floral, avindu'l ca pretext pe borcea mondialu' si nunta lui haerotelevizata:

Parcă aş simţi şi eu ceva, legat de ceară şi cristoşi. De ce nu schimbi canalul, o să-mi spuneţi. Păi, pentru că "evenimentul" rămâne pe televiziunile, cică, "de ştiri", Realitatea şi Antena 3, nu pot să-l şterg eu cu telecomanda, aşa cum l-aş fi omorât pe Ceauşescu. 
(...) 
Aşa că mă uit şi eu la nunta lui Borcea, întrucât cred că-i o pedeapsă pe care o merit.

l'or fi ajuns blestemurile?
*********************************
pisi:

aflam fara surprindere ca a 'nebunit si bliiin.

zic asta fara sa ma fi uitat pe ir (ast'ar mai fi trebuit!), da' s'a uitat virgil burla, si cu toate ca 'ncearca "sa'l scoatza" pe axinte, cre' ca deja scrie mare "demisie" pe fruntea lui.

nu sint d'acord ca era o simpla postare p'un blog oarecare, cu teribilismu' de rigoare, cin' numa' d'acuzatzii de cinism in-human nu ducea lipsa gubernarea asta nenorocita, dupa cicluri nesfirsite de taeri de macaroane care nu duc nicarii, sau, daca duc, duc in pushculitze essterne, ca de partid nu le poci zice, c'ar fi prea simplu si stupid.

hotarit lucru: aproperea prea mare de putere daca nu timpeste macar 'nebuneste, cin' nu le face p'amindoo odata, c'o fortza nebanuita si'ntr'un timp record

2 comentarii:

Galeata cu Pixeli spunea...

Adevarat, Nikule. Bliin a luat-o pe aratura cu faza aia. Sper sa se'nvetze minte, urmatoarele douj`patru de ore, pana ii cere Boc demisia.

niku_elektriku spunea...

@galeata cu pixeli

"case closed!"

Trimiteți un comentariu