miercuri, 3 august 2011

basescu merge pe sirma

un interviu de cacat dat de basescu azz sara labe unu,  dupa ce, la prinz, a mai dat unu' la radio romunia actualitatzi, in care a debordat de violentza inexplicabila la adresa doamnei/domnisoarei moderatoare (sau cum naiba se mai numeste "ocupatzia" respectiva), care n'a fost, in nici un fel, "obraznica", cum nici nu prea avea cum sa fie, "saraca",  intr'un mediu asa de "prietenos".

locuri "prietenoase" pe care basescu le prefera acum in esscluzivitate, mai mult ca sigur pentru ca vrea sa'si scoata, cu virf si indesat, pirleala in amintirea vremurilor in care trebuia sa'si ceara voe de la sasssu ca sa se adreseze popo'ului, pe timpurile in care avea si o grama' de procente in pochetta, asa ca mai putea sa'si inece frustrarea, nu in riuri de visichi, ci in maretze si tonice bai de multzime, pe care acuma - fatalitate - "e vita" sa le mai faca, nu de frica, ci, cica, ca sa nu "provoace", ceea ce'i cam tot dracu' ala!

e o dovada de netagaduit ca il lassa nervii, pe linga ca'si intareste renumele de om care'si face dusmani, in modu' cel mai "gratuit" si inutil cu putintza, din oameni ce i'au fost, pina in acest moment, cel putzin, mai curind binevoitori/favorabili decit inamici.

le'a venit "rindu" lu' daianu si plesu ("gabriel" plesu, zice sorina matei - si 'ntradevar il cheama andrei gabriel plesu!), cu ultimu' fiind chiar mirlan, "in numele decentzei", dindu'i si un "ultimatum de ghertzoi"(ultimele vreo doo-trei minutzele din inregistrare, care n'au fost "prinse" in inregistrarea de pe b1), si aratind ca'i la fel de lipsit de simtz al humorului ca crin trandafirescu, daca nu mai rau!

sint mult mai multe lucruri care mi'au displacut ("si'o cere" cu o insistentza din ce in ce mai mare, iar "sirma" din titlu' nu stiu cit o sa mai reziste, cu ilici moskowitchy si felics voiculeshcowich la cele doo capete), da' n'am chef sa fac analize, nici macar cele sumare de urina



descoperitzi diferentzele dintre cele trei figuri(ne) de mai sus...

5 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Plesu: "Traian Basescu nu are niciun fel de respect pentru oamenii cu carte"

Basescu: "Nu as vrea sa spun public lucruri care sa nu-i placa dl. Plesu, despre cum l-am vazut eu ca si consilier."

Pai ii da dreptate lui Plesu, atata tot. Daca o sa scoata pe gusa marlania despre Plesu, care se vede ca ii sta in gat, acesta n-o sa poata spune decat "QED". Cum marlania tinuta in gusa tot marlanie e, atunci cand se subintelege, Plesu poate spune deja:" Iata, am avut dreptae". Dar o va face? Basescu e previzibil. Plesu e alunecos. Deci... nu stim daca nu o coteste...

niku_elektriku spunea...

@lilick

asta'i dovada peremptorie ca nu exista 'telectuali basescieni, sau, daca exista, acestia sint niste fraieri cu tzitze, in genu' ochelaristului tocilar care se gudura pe linga bataushu' clasii, poate'i pica si lui f'o codana la ashternut.

oricum, base a luat'o rau razna, si asta ma 'nerveaza la culme, ca nu vreau sa va dau "voo" dreptate!

care dreptate sa "va" spalatzi cu ea pa cap!

(ce poa' sa "dezvaluie" basescu in legatura cu plesu: ca n'a fost un "functzionar" eficient, care sa percuteze "intocmai si la timp", dincolo de distantzele kilometrice pe care trebuia sa le strabata epicureicu' pe holurile cotrocenilor? ca "fura" scobitori si grisine? mi'e scirba! plesu oricum n'o sa'i dee replica, cum nu i'a dat nici patriciului dupa atacu'la celalalt "gabriel")

Daniel Francesco spunea...

Nikule,la dreapta Tatucului sta o floare si un Crin; floarea merge pe poante, iar Crinul nu e bine sa-l tii langa covor, pica niste chestii colorate din el care pateaza...

niku_elektriku spunea...

@Daniel Francesco

chestiile alea colorate au inceput sa pateze cam la fel, de la o vreme, indiferent ca's rosii, galbene or portocualii, nu crezi?

Anonim spunea...

:) Basea i-a lasat pe altii sa-i citeasca interviul cu Plesu. bietul Plesu chiar il lauda pe Basea. dar niste liliakii pa creier i-au pus sub nas numai tampenia aia cu lipsa de respect (ca si aia cu aichiuu la nivelul liliakului nu-i duce mintea sa inteleaga mai mult in ce-i priveste pe intelectiali, dar se dau mari aparatori daca din asta le iese de-un salt pe burta Diktatorului). iar Basea, confictual cum il stie o Patrie, a sarit sa-i sparga ochelarul lui Plesu. mare scofala - stim cu totii ca Basea este cam vaporean/marlan. dar despre respect, in general, si raportul Pontachelui si Crinelei cu privire la aceasta notiune, cum se comenteaza in zona uslinos-libelala? ca, io, portocaliul de mine, stiu ca-s marlan si mi-o asum cu tot cu marlanul de Basea - care macar le-o da peste dinti mai ceva ca Popeye uslamistilor. si pui pariu ca la un material despre cat de infantili si inutili sunt Crinachele si Pontosul, n-apare sa-si dea cu presupusul nici o demozela in crinolina liliakie?

Trimiteți un comentariu