joi, 11 august 2011

hai, va rooog,
nu ma facetzi sa regret
ca nu l'am votat pa geoana!

...Că la teatru mereu... Zic: „Are lojă gratis!” - „Da - zice el - la Șosea cu bicicleta de două ori pe zi, dimineața și seara?” - „Tot gratis!” zic eu. - „Da vara la Sinaia, tot gratis? zice el; de unde atâta lux?”
sint un pismaș nenorocit, caruia'i vine sa plinga "de ce bine o duce unii" (acum - cind, e bine stiut - nu'i pic de criza la horizont, dupa cum bine zice baselu'), si nu'i vorba, doamne fereste, de aia din straturile 'nalte si rarefiate ale sotzietatzii, unde, oricum, n'am acces, ci de aia d'aciulea, de gios, de linga talpa crapata a iadului, unde mici mahari care mai de care mai "locali" duc o veatza - legata c'o atza? - care i'ar face da rusine p'orcare din miliardarii lumii (fara pik da gluma!), ca conform legii numerelor (foarte) mari, de unde tot iau astia (si cam tot iau, "de la statu-palma-barba-cotu-prostu", cel austeru'), dom'le, cam tot creste (da' le creste - fatalitate! - doar lor), in conturile largi si personale, nu accelerate, din tzarile mici si calde, maruntzishu' fi'nd lasat, drept chezașie, pe meleagu' mioritzic, supt forme de căși "sotziale dă piatza" de la "prima cassa cu piscina", bașka vilucele ascunse pă horaíţ, gipanele da manelist bazat, or excursiile cu classa "mafi", ca sa nu se "plicti", de "training" in massa, massa critica, nu multe, da' cam desse, de doo ori pa luna, de la jerusalem pin' la las vegas, cazare si servicii ultra lucs, sucks, de parc'ar fi dat de pestera lu' ali baba.

de ei n'o sa scrie in veci presa noast'a "de ziare", decit din gresala, gresala repede renumerata, (tot) dupa bujet, corespunzator, cum n'o sa deșchiza, in veci, gura suptordonatzii, lasatzi 'nmarmuritzi pe baza de boare, de culoare, actual portocualie, anterior roș-galben-albastrie (viitor verde prazulie?), cu coada de cal cu tzertificat de rebolutzionari de salon, spital numaru' noo.

balamuk, nu alta!


d'aia mai c'as tzine sa'i fak o rugaminte bunului samaritean basescu, cel repede taietoriu' de capete nevinovate de consiglieri prezidentziali cu barba, sa ee notitze de la fostu' contracandidat, presedinte de respublica pentru o seara, care zice:
"Toate partidele vor trebui sa dea drumul din brate clanurilor politico-economice care sifoneaza banii publici, caci nu se poate sa pui panselute inainte de a fi modernizat scoli si spitale si nu se poate sa coste un kilometru de sosea de 4 ori mai scump decat in Occident"
"Partidele noastre politice nu mai pot fi centre de profit inainte sa fie centre de politici publice, de competenta si onorabilitate"
ca tare demult nu l'am mai auzit mustrindu'si gașculitza pentru altceva decit pentru populism deșantzat, pentru lipsa de fermitate intru austeritate, da' care austeritate'i doar pentru "grivei" - futu'i mama ei!

si cum vin vremuri cacacioase, cu  obligatzia de  honoare d'a ramine la putere in aste vremuri tulburi, c'orcum prostii supt clar de luna ai "opozitziei" s'or feri mai abitir s'ajunga la botoane, fiind condamnatzi sa'l suportam pe blegomanis bocassa inca cine stie cite mandate, ca'i comod ca comoda, sireacu, tare nu mi'as dori sa va vaz pielea pusa pa batz, ca tocmai ce auzii ca ne'am mai procopsit cu inc'un tata, fiind singura natzie din lume cu trei tatzi, da' orfani de tzitza mamii.

Un comentariu:

Anonim spunea...

pai, "iaaarbaa veeerdee deee-acaaasaaaaaa,
sa ma ratacesc in lumeeeeeee nu ma laaasaaaa"
bla-bla-bla, idiotii o copiaza (pardon căpiază) pe Teo Trandafir (si-atunci, nu era mai kool sa fi pus trandafiriu pe culoare si sa zica "garantat Trandafir" - cu sloganul bine cunoscut: "Trandafire, dormi? Atunci voteaza-ma")

Trimiteți un comentariu