marți, 16 august 2011

o tactica "pierzanta"

plus

"mi'e scirba de mircea dinescu!" 

nu vreau sa ma refer la "noa" tactica a noului-vechi victor pitzurca, cel care o sa intre - daca  nu in mareatza historie a folbalului mondial - macar in dex, p'in atit de esspresiva esspresie din titlu (aia cu "pierzanta").

de fapt, parafrazind'o pe lilick (a 'nceput sa i se "aplece" pina si ei!), m'am cam saturat  sa'i tot iau "la mishto" pa crinolatru si pa pontos, inclusiff pocindu'le numele (si totusi o fak in continuare!), desi nu astia trebe sa stee ascunsi acuma ca sa nu'i huiduie lumea.

inversunarea unidirectzionala a unora ca mihaies ma cam lasa rece; ma rog, mihaies a fost to'deauna mai violent in exprimari, lucru ce nu prea cadreaza cu un finutz specialist in literatura americana, fiindu'i scoase acuma pa nas si niste aprige 'njuraturi "da mama" la adresa actualului sau "binefacator" de la cotroceni.
cel care daca ar fi stiut de existentza lor, vazindu'l cit e de razbunator, nu cre' c'ar mai fi "achiesat" la numirea lui in fonctzia de la icr. or te pomeni ca patapievici nici nu l'a informat? ha, pai atuncea base nu stia cum sa faca  ca sa'l "disloce" de la cnsas, unde facea  figura de pur si dur scandalagiu, oportunitatea d'a'l numi in fruntea icr parindu'i'se o "pierdere colaterala", pe altaru' careia merita inchis ochii si la numirea viceprezidentzilor. asa ca, d'atuncea, mihaies a facut "ciocu' mic", ne mai atingindu'i nici c'o stamina or f'un pistil pa portocalii, c'o infima exceptzie la momentu' reducerilor cu 25 la suta a salarelor bujetare, luindu'l, in schimb, in colimator mai ales pa "chucky", obsesie aproape saptaminala.
nu ca l'as simpatiza io pa chucky, da' m'am "consolat" ca "e vremea lor", ca e rindu' lor  la "bai de multzime", si asta nu fin'ca au merite sa merite "iubirea" popo'ului, da' "popo'ului" i s'a cam acrit cum ne'au scos "astia" din criza, si stiu ce vorbesc cind zic asta, lovindu'ma zilnic de furia "surda" a nerecunoscatorilor mafomisti care tremura numai la aparitzia unei aluzii la "austeritatea" portocalie, cea doar pentru "grivei".

sa nu'mi zica nime' ca era inevitabil sa fie asa, ca nu'l crez, pentru ca "dezmatzu" continua netulburat si azz, cu calatorii de "shopping" ale "activului", in diverse tzari caldutze, desi se vad deja mijind coltzii unei noi crizulitze de tzi'e mai mare dragu', si care pre multzi ii va popi.

asa ca ma lasa rece daca patriciu se cearta cu crinescu, or daca asta e doar o "strategie" de delimitare, pentru "fraeri", cum ma lasa rece ca lu' dinescu a 'nceput sa'i fie scirba de antonescu, ca sa'i tzie isonu' "finantzatorului", continuind, totusi, sa'l 'ngiure si pa basescu, pina in momentu' cind  astuia o sa'i vie gindu' al bun sa'l puie pe petrolist prim ministru, moment in care, nu ma 'ndoiesc, base are sa fie "reevaluat" drept un "mare strateg" si in pastilele din "catzavencii", alea scrise or nescrise de dinescu.

d'altfel, n'am idee la ce le'ar folosi "portocaliilor" sa insiste, pe cine stie ce cai, sa se tot agatze de putere, cind ei nu mai au curaju' AZI sa se arate  la fatza, ca, indiferent ce populisme le mai vin in minte, nu risca decit sa devie din ce in ce mai antipatici cu suta lor de lei, pe care nici n'o sa aiva de un' s'o dee.

si, in definitiv, decit sa ramii la putere cu ajutor de la gusa, ddd si jiji berbecali, nu'i mai cinstita o opozitzie "sanatoasa", fara masini blindate si tuneluri sapate pe supt dealuri?






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu