duminică, 21 august 2011

 diacritica

o pizdulice de la evz are inspiratzia sa'i ee un interviu unuia "fara zahar", ceea ce constitue, in sine, o performantza, pentru ca 'nseamna c'a auzit de existentza lui.

nu acelasi lucru s'ar putea zice despre ea c'ar sti de existentza lu' gogol si a operei lui
Bobo (Burlăcianu - fara zahar - nm) cochetează de ceva timp cu o formă de teatru care a prins, în mod surprinzător, la public. Este încă ”un pasager clandestin” al acestei arte, după cum spune el, dar provocarea îl face să accepte rolurile pe care i le propune Ada Milea. Colaborarea dintre cei doi a început cu adaptarea lui ”Don Quijote”, piesă pe care ”Ada o tot îmbracă în haine noi, să nu se plictisească în aceeaşi formă” şi care încă se joacă, după mai bine de şase ani de zile. De curând cei doi au adaptat şi ”Naşul”, de Gogol într-un spectacol la fel de inovator în regia lui Alexandru Dabija.
FATAAAA, Naşu' (b1 - 10tv) e plecat in conced, sa stii!

pentru ca a repetat de citeva ori asta cu  ”Naşul” de Gogol ma baga la diverse idei; d'o pilda ca, s'ar putea, sa nu fi fost fatza-n fatza cu hartistu',  astfel incit raspunsurile astuia sa'i fi venit in scris, pe mess ori pa meil - de ce nu? - fara diacritice, adaptarea producindu'se ulterior, desi'm pare improbabila chestia cu trestia ca s'ar da "bobo" - fara zahar mare vedeta.

daca s'au intinit fatza'n fatza, eventual la o terasa din centru' historic, inseamna c'a vorbit hartistu' fara diacritice?


pentru usurarea muncii pe viitor, stiind foarte bine ce munca imposibila au copchiii astia in asa zisa ziaristica, i'as recomanda fetii sa'i ee un interviu si hartistii din medalionu' de mai jos

(stiu, sint prea rau!)

3 comentarii:

banciu spunea...

off-topic, o ajuns astia de la televiziunea lui Banciu sa ia poze cu crin de pe site-ul tau: http://www.b1.ro/antonescu-despre-rela-ia-cu-patriciu-trustul-lui-duce-o-campanie-impotriva-usl-sa-fie-sanatos-9591.html

niku_elektriku spunea...

@banciu
am "luat atitudine", tovarase!

niku_elektriku spunea...

pardon, "nesimtzitule"!

Trimiteți un comentariu